Alt handler om kommunikasjon! sier Synneva.
Synneva er kommunikasjonsekspert og gründer. Hun eier selskapet Synneva Erland Kommunikasjon og sammen med firmaet Norsk ledelse grunnla hun Norsk lederkonferanse. En av Norges ledende foredragsholdere på sine felt, og har store oppdrag både nasjonalt og internasjonalt. Leverer også på engelsk. Synneva er kjent for å engasjere, motivere og inspirere i sine foredrag på en ekte, ærlig og personlig måte. Hun har en egen evne til å se hver enkelt, å «eie rommet» og å by på seg selv. Av og til med en sang!
Du går ikke uberørt ut etter å ha opplevd Synneva fra scenen.

BAKGRUNN
Synneva Erland har bakgrunn som vokalist og skuespiller, regissør, prosjektleder og adjunkt. Hun eier firmaet Synneva Erland Kommunikasjon (siden 2010), og er grunnlegger av Norsk lederkonferanse sammen med June Kristin Lima som driver firmaet Norsk ledelse. Fra januar 2016 er hun assosiert partner i kommunikasjonsbyrået Holtskog AS som holder til i Oslo. Hun er sertifisert som en del av FuelTeamet i det internasjonale selskapet Fuelbox. I tillegg er hun leverandør til Gründerarena Jæren som etablererveileder, der hun også er prosjektleder for Mind Your Own Business (MYOB), et etablererkurs for gründere med utenlandsk opprinnelse. Hun er i stallen til store foredragsformidlere, både nasjonale og internasjonale, som Norsk Foredragsformidling, Women Talk og Talerlisten. TV Vest har leid Synneva inn som kommunikasjonsekspert i flere sesonger til debattprogrammet Arena, og Jærbladet har hatt henne som en av sine faste bloggere. Synneva er sterkt engasjert i sosiale media, og har blitt fremhevet som en av åtte store twitterpoeter i Norge. Hun har i seks år vært frivillig veileder ved Global Dignity Day.

VIDEOINTERVJU
EnerWe, olje-og energiaktøren har gitt et fyldig videointervju med Synneva Erland. Her forteller hun sin gründerhistorie med egne ord:

Etikk eller butikk?

Enerwe, Synneva Erland Kommunikasjon

Se utfyllende CV på: Linkedin

 

 

 

Noen av våre samarbeidspartnere!