Referanser

Ingenting som inspirerer meg mer enn å se mennesker som virkelig er lidenskapelige i det de gjør, følger drømmene sine, og evner å engasjere mennesker rundt seg. Igjen, takk for det du så nydelig delte og “sådde” inn i meg og alle de andre i dag! Du leverte krutt til hverdagen! Jeg er utfordret og inspirert.

Line Thorsen

Sør Sandnes kommune

Heier på folk som vil noe, som utfordrer, spesielt gründere – slik som Synneva Erland sin lederkonferanse, da stiller man!

Anita Krohn Traaseth

tidligere adm.dir. i HP Norge.

Vi har hatt Synneva som foredragsholder på en Nordisk Konferanse I Oslo. Synneva snakket om kommunikasjon på en svært engasjerende og underholdende måte. I tillegg til å gi oss veldig god faglig innsikt i kommunikasjonens muligheter og utfordringer er hele hennes foredrag en opplevelse som du tar med deg videre! Foredraget ble holdt på engelsk noe hun behersker veldig godt. Anbefales virkelig!

Frode Andersen

adm. dir. Grant Thornton Norge

Vi inviterte i høst Synneva til vår Bedriftskonferanse for tillitsvalgte og ledere i Norske Shell.  Vi hadde kommunikasjon og samarbeid som tema,- og hadde spurt Synneva om å være en  kilde til inspirasjon.  Og for en inspirasjon det ble!  Synneva formidlet sitt budskap om kommunikasjon med innlevelse og personlige eksempler, som gjorde at timen hun hadde med oss gikk så altfor fort. Hennes eksempler og budskap var både relevante og enkle og omsette i praksis….. og Synneva selv var en god rollemodell for oss alle. Hun anbefales på det varmeste

Tor Arnesen

adm.dir. A/S Norske Shell

Synneva holdt et foredrag på HR-konferansen Stavanger 2019. Maken til engasjerende foredragsholder skal en lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avlsuttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!

Espen Odland Baird

Deloitte

Synneva Erland er en tvers igjennom dyktig foredragsholder og som både engasjerer og inspirerer samtidig. Kan anbefales på det sterkeste!

Helen Jargvoll Ramberg

Equinor ASA

Engasjert og inspirerende foredragsholder! Viste til relevant forskning og kom med nyansert syn på aktuelle tema. Tidvis humoristisk vinkling krydret også foredraget, og sangavslutningen hennes satte et solid punktum på et godt innslag på konferansen.

Vigdis Bergstad

Compendia

Inspirerende og karismatisk foredragsholder med sterkt engasjement og relevante tema. Det er i tillegg veldig hyggelig når hun deler kunnskap ikke bare gjennom formidling på scenen, men også henvisning til forskning.

Maren Gilje Sekse

Lyse AS

Synneva Erland er en inspirerende foredragsholder, og har en flott formidlingsevne og utstråling på scenen.

Anne Haaland

NITO

Synneva Erland er tilstede og entusiastisk og oppnår god kontakt med publikum gjennom blikkkontakt og bevegelser på scenen. Hun byr på seg selv gjennom en personlig historie som er treffende for publikumet hun kommuniserer med. Takk!

Hege Therese Preber Ettesvold

HF Invest AS

Synneva fanget publikum fra første stund! Ho haldt eit inspirerande og nyttig innlegg for oss om korleis me kan bruke sosiale medier i organisasjonen. Det var veldig kjekt å få ei ny stemme til å vurdere oss og peike på kva me må jobba meir med! Anbefaler ho!

Beate Aasen Bøe

Interkommunalt arkiv Rogaland

Synneva er en fantastisk flink foredragsholder med god formidlingsevne. Vi likte godt de etiske dilemmaene fra FuelBox. Dette skapte interessante diskusjoner og refleksjoner innad i gruppen. Synneva har en enorm tilstedeværelse under presentasjonen og det skal godt gjøres å falle av. Synneva anbefales på det sterkeste.

Madeleine Tank-Nielsen

Rikshospitalet

Vi leide inn Synneva til kurs i presentasjonsteknikk for våre ansatte våren 2019. Vi fikk en god blanding av teori og praktiske øvelser, og ble «pushet» ut av komfortsonen flere ganger. Synneva gir av seg selv og deler egne erfaringer, noe vi satt veldig pris på. Hun er en god formidler, og tydelig i sine anbefalinger og tilbakemeldinger. Våre ansatte hadde godt utbytte av kurset, og vi vil fortsette å benytte Synneva som veileder før foredrag og presentasjoner.

Trine Romskoug

Markedssjefene

Synneva er en energisk og veldig inspirerende dame. Hun er trygg i sin rolle og man får masse påfyll. Hun ser hver og en kursdeltaker, og gir tilbakemeldinger på flott måte. Jeg anbefaler Synneva på det varmeste.

Gitte Jonassen

DEA Norge AS

Kontakt

Kontakt Synneva Erland

Hvis du har spørsmål, ønsker å bestille et foredrag eller ønsker å diskutere en potensiell samarbeidsmulighet, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg.