“Heier på folk som vil noe, som utfordrer, spesielt gründere – slik som Synneva Erland sin lederkonferanse, da stiller man!”

Anita Krohn Traaseth, tidligere adm.dir. i HP Norge.

«Vi inviterte i høst Synneva til vår Bedriftskonferanse for tillitsvalgte og ledere i Norske Shell.  Vi hadde kommunikasjon og samarbeid som tema,- og hadde spurt Synneva om å være en  kilde til inspirasjon.  Og for en inspirasjon det ble!  Synneva formidlet sitt budskap om kommunikasjon med innlevelse og personlige eksempler, som gjorde at timen hun hadde med oss gikk så altfor fort. Hennes eksempler og budskap var både relevante og enkle og omsette i praksis….. og Synneva selv var en god rollemodell for oss alle. Hun anbefales på det varmeste»

Tor Arnesen, Administrerende direktør A/S Norske Shell

«Man kan ikke forvente av en kursholder at vedkommende trollbinder en forsamling i fire timer, men Synneva Erland gjorde det da hun hadde kommunikasjonskurs for taletrengte lærere på folkehøgskolenes Rogalandsmøte. Temaet var «Eig rommet», og det var nettopp det hun gjorde. Det beste Rogalandsmøtet vi har vært på, sa flere av deltagerne.»

Geir Ertzgaard, Rogalandsmøtet 2016

«En humørspreder av en dame. Klarte å holde fokus til gruppa gjennom hele foredraget. Varierte med sang, humor og historier. Klar og tydelig formidlingsevner og en evne til å få i gang tankeprosessen til de som var til stede. En feelgood opplevelse!»

Mona Ueland, daglig leder Varhaug Idrettslag

“Jeg har hatt gleden av å høre Synneva Erland ved flere anledninger. Gjennom sitt engasjement, sin sjarmerende, positive måte å presentere budskapet på, formidler hun nyttige og enkle sannheter om tillit og ærlighet i kommunikasjon.
Hennes formidlingsevne begeistrer alle.
Trampeklapp fra forsamlingen etter foredraget sier vel sitt om begeistringen!”

Toril Rød, ass.omsorgssjef, omsorg Sør Sandnes kommune

“Ingenting som inspirerer meg mer enn å se mennesker som virkelig er lidenskapelige i det de gjør, følger drømmene sine, og evner å engasjere mennesker rundt seg. Igjen, takk for det du så nydelig delte og “sådde” inn i meg og alle de andre i dag! Du leverte krutt til hverdagen! Jeg er utfordret og inspirert.”

Line Thorsen, omsorg Sør Sandnes kommune

«Vi har hatt det helt fantastisk, og alle jeg har snakka med sier det samme.
Synneva var svært dyktig, selv om innholdet i forelesningen og workshopen var kjent for de aller fleste. Hun hadde en fin fremføring, var tydelig og hadde mye energi som kom ut til oss som hørte på, og som etter hvert heiv seg utpå med inntrykk og spørsmål. Når jeg sier at dette var kjent stoff, så betyr det også at Synneva fikk oss til å tenke. De aller fleste hadde tilbakemeldinger på at hun gjorde oss klar over flere ting, og hvordan vi kan bruke det i tiden fremover. Mitt mål er at de frøene hun sådde i Farsund, skal vi ta med oss og jobbe videre med i Rehab.»

Øyvind Røkenes, leder for rehabiliteringsseksjonen, Stavanger kommune

“Tusen takk til deg Synneva, som var vår trygge og Ikkje minst dyktige los, og tok oss gjennom dette mangfoldige “landskapet” som heter kommunikasjon. Du har gitt oss mange nyttige redskap som me skal bruke videre på vår arbeidsplass. Kommunikasjon er et spennede tema. Mennesker kommuniserer konstant, verbalt eller non verbalt. Som en klok mann Engang sa: for å være ikke kommuniserende må man faktisk være død. Gleder meg til å fortsette på spennende oppgaver. Dette var gøy.”

Mette Bjørkhaug, Suldal Kommune

Takk for seansen du holdt for avdelingene Utbygging og Nettutvikling på Sirdal Høyfjellshotell torsdag 19. september!
Tilbakemeldingene fra deltakerne har vært udelt positive!
Engasjementet fikk du fort vekket hos alle og i gruppearbeidet ble det mange gode diskusjoner.
Og Tir n’a Noir var et flott punktum for seansen!”

Børre Dybesland, avdelingsleder nettutvikling, Lyse Elnett

“For meg personlig har dette vært det beste personalseminaret jeg har vært på – tid til å diskutere i grupper og ikke minst i plenum. Takk for et veldig bra kurs!”

Kursdeltaker

“Kursholder våget å gi av seg selv. Fin veksling mellom presentasjon og praktiske oppgaver. Du er en meget dyktig formidler, og god til å presentere stoffet fra ulike vinkler. Ga en del nye ting å tenke på.”

Kursdeltaker

Kunder og samarbeidspartnere