Heier på folk som vil noe, som utfordrer, spesielt gründere – slik som Synneva Erland sin lederkonferanse, da stiller man!
Anita Krohn Traaseth, tidligere adm.dir. i HP Norge.

Vi har hatt Synneva som foredragsholder på en Nordisk Konferanse I Oslo. Synneva snakket om kommunikasjon på en svært engasjerende og underholdende måte. I tillegg til å gi oss veldig god faglig innsikt i kommunikasjonens muligheter og utfordringer er hele hennes foredrag en opplevelse som du tar med deg videre! Foredraget ble holdt på engelsk noe hun behersker veldig godt. Anbefales virkelig!
Frode Andersen, adm. dir. Grant Thornton Norge

Vi inviterte i høst Synneva til vår Bedriftskonferanse for tillitsvalgte og ledere i Norske Shell.  Vi hadde kommunikasjon og samarbeid som tema,- og hadde spurt Synneva om å være en  kilde til inspirasjon.  Og for en inspirasjon det ble!  Synneva formidlet sitt budskap om kommunikasjon med innlevelse og personlige eksempler, som gjorde at timen hun hadde med oss gikk så altfor fort. Hennes eksempler og budskap var både relevante og enkle og omsette i praksis….. og Synneva selv var en god rollemodell for oss alle. Hun anbefales på det varmeste
Tor Arnesen, adm.dir. A/S Norske Shell

Synneva holdt et foredrag på HR-konferansen Stavanger 2019. Maken til engasjerende foredragsholder skal en lete lenge etter. Både innhold og fremføring var ypperlig, og når foredraget blir avlsuttet med en sang kan jeg ikke annet enn å gi en stor tommel opp!
Espen Odland Baird, Deloitte

Synneva Erland er en tvers igjennom dyktig foredragsholder og som både engasjerer og inspirerer samtidig. Kan anbefales på det sterkeste!
Helen Jargvoll Ramberg, Equinor ASA

Engasjert og inspirerende foredragsholder! Viste til relevant forskning og kom med nyansert syn på aktuelle tema. Tidvis humoristisk vinkling krydret også foredraget, og sangavslutningen hennes satte et solid punktum på et godt innslag på konferansen.
Vigdis Bergstad, Compendia

Inspirerende og karismatisk foredragsholder med sterkt engasjement og relevante tema. Det er i tillegg veldig hyggelig når hun deler kunnskap ikke bare gjennom formidling på scenen, men også henvisning til forskning.
Maren Gilje Sekse, Lyse AS

Synneva Erland er en inspirerende foredragsholder, og har en flott formidlingsevne og utstråling på scenen.
Anne Haaland, NITO

Synneva Erland er tilstede og entusiastisk og oppnår god kontakt med publikum gjennom blikkkontakt og bevegelser på scenen. Hun byr på seg selv gjennom en personlig historie som er treffende for publikumet hun kommuniserer med. Takk!
Hege Therese Preber Ettesvold, HF Invest AS

Synneva fanget publikum fra første stund! Ho haldt eit inspirerande og nyttig innlegg for oss om korleis me kan bruke sosiale medier i organisasjonen. Det var veldig kjekt å få ei ny stemme til å vurdere oss og peike på kva me må jobba meir med! Anbefaler ho!
Beate Aasen Bøe, Interkommunalt arkiv Rogaland

Synneva er en fantastisk flink foredragsholder med god formidlingsevne. Vi likte godt de etiske dilemmaene fra FuelBox. Dette skapte interessante diskusjoner og refleksjoner innad i gruppen. Synneva har en enorm tilstedeværelse under presentasjonen og det skal godt gjøres å falle av. Synneva anbefales på det sterkeste.
Madeleine Tank-Nielsen, Rikshospitalet

Vi leide inn Synneva til kurs i presentasjonsteknikk for våre ansatte våren 2019. Vi fikk en god blanding av teori og praktiske øvelser, og ble «pushet» ut av komfortsonen flere ganger. Synneva gir av seg selv og deler egne erfaringer, noe vi satt veldig pris på. Hun er en god formidler, og tydelig i sine anbefalinger og tilbakemeldinger. Våre ansatte hadde godt utbytte av kurset, og vi vil fortsette å benytte Synneva som veileder før foredrag og presentasjoner.
Trine Romskoug, Markedssjefene

Synneva er en energisk og veldig inspirerende dame. Hun er trygg i sin rolle og man får masse påfyll. Hun ser hver og en kursdeltaker, og gir tilbakemeldinger på flott måte. Jeg anbefaler Synneva på det varmeste.
Gitte Jonassen, DEA Norge AS

Synneva har bidratt med både individuelle samtaler og foredrag for team, og har vist seg å være svært treffsikker med sitt budskap. Hun er engasjerende og faglig flink, og har bidratt til å bevisstgjøre store deler av vår organisasjon på hvordan vi kommuniserer med hverandre.
Live Njaa, DEA Norge AS

Synneva Erland holdt et inspirerende foredrag i anledning lansering av accelerator programmet ITSA Growth i Innovasjonsparken i Stavanger. Synneva Erland er en god og direkte kommunikator med god evne til å holde publikum fokusert.
Gry Isabel Sannes, Validé

Synneva Erland er en faglig flink og inspirerende foredragsholder, som har en unik formidlingsevne og tilstedeværelse. Hun holdt et svært interessant kurs i presentasjonsteknikk, som gav både meg og mine kollegaer nyttige tips med hensyn til hvordan vi bedre kan holde presentasjoner og kommunisere med andre. Anbefales på det varmeste.
Camilla Kvalbein, jurist RISA AS

Synneva er tvers gjennom profesjonell og en fantastisk kommunikator. Veldig inspirerende; og facinerende å se hvor godt det går an å levere et foredrag! Takk!
Silje Stødal, Handlingsmot

Synneva Erland er dyktig og profesjonell kommunikator, hun modererte Future Students’ Days ved ONS Young 2018 for regionens videregående elever og var en viktig bidragsyter for den suksessfulle gjennomføring av konferansen. Tusen takk Synneva!
Eirk Nygårdsvoll, ONS

Synneva var en flink, tydelig og engasjerende foredragsholder! Dyktig foredragsholder som holdt «koken» i 600-700 vgs. elever under ONS Young 2018 på en utrolig god måte. Takk for godt gjennomført foredrag!
Bisan el-Fseis, ONS Young

Jeg var så heldig å oppleve Synneva som konferansier på ONS Young i Stavanger. Jeg var selv en del av programmet med et foredrag og Synneva loste 1000 elever gjennom programmet på en proff og morsom måte. Hun har tydeligvis gjort dette før. God kontakt med publikum hele tiden.
Pål Brekke, Norsk romsenter

Vi ønsket å sette fokus på kommunikasjon internt og eksternt og hadde store forventninger til det foredraget hun skulle holde for alle ansatte i banken. Og Synneva leverte så det holdt! Engasjerende, kraftfull, tydelig og med fin humor fikk hun frem sine erfaringer og budskap.
Tor Egil Lie, Jæren sparebank

Etter anbefaling inviterte vi Synneva med til Amsterdam for spennende foredrag. Det ble en kjempesuksess. Hun tok rommet på mindre enn 1 minutt, og deretter delte hun det med oss under hele foredraget. Det fenget alle 17 som var med og hun ble en positiv snakkis etterpå. Veldig lett å anbefale Synneva til andre.
Morten Eide adm.dir Noova Energy System AS

Fantastisk inspirerende og lærerikt. Og veldig lett forståelig med veldig dagligdagse eksempel. Lett å relatere seg til det som ble sagt. Og veldig inkluderende foredragsholder som så alle i salen.
Ann Kristin Straume, Klepp kommune

Vi i vissa.no har hatt internkurs med Synneva. Dedikert. Fokusert. Tilpasset oss som kunde. Involvering. Latter. Lav terskel for å prøve. Fikk konkrete tips vi kunne iverksette samme dag. Vi heier på og anbefaler Synneva på det varmeste.
Trude Flack Bjånes, Vissa AS

Synneva er flink til å vise viktigheten av kommunikasjon på ulike plan og å formidle dette til publikum gjennom et inspirerende og levende foredrag. Hun byr på seg selv og klarer å engasjere deltakerene i salen. Virkelig et friskt pust!
Andreas S. Kustås, Oslo Business Forum

Vi hadde Synneva som foredragsholder på en av våre personalsamlinger. Hun er godt forberedt, byr på seg selv og har et «sprudlende» vesen som gjør at alle kommer med og lar seg engasjere. Temaet «digital kommunikasjon» behersker hun på en overbevisende måte, og får oss til å tenke hvordan vi fremover kan håndtere våre kunder og forbindelser. Vi fikk ny innsikt og ble inspirert til at vi i større grad kan benytte oss av dette mediet.
Bjørn Åge Mariebu og Petter N.H. Urdal, Taks Team AS

Takk for friskt bidrag til godt seminar om ledelse og strategier for sosiale medier for studenter og ansatte ved Universitetet i Stavanger!
Trude Furunes, Norsk hotellhøgskole, Universitetet i Stavanger

Er det èn foredragholder du må få med deg, så er det Synneva Erland! Ikke bare har hun imponerende kunnskap om det hun prater om – hun byr på seg selv, er tydelig og inspirerende å høre på. Hun er flink til å kommunisere og ser hele publikummet sitt uansett størrelse!
Kjersti Egeland AAsgård, ID Media AS

Sprudlende og dyktig. Kjekk og lett å høre på. Tar opp ulike elementer ved kommunikasjon som er viktige å være bevisst på.
Vibeke Kvinge, Kyrkjevollen skole

Synneva engasjerte alle med sin energi og solide innsikt i bruk av sosiale medier. Visindi fikk svært gode tilbakemeldinger på hennes foredrag.
Dag Vevatne, Visindi AS

Synneva holdt foredraget «Se, lytt, ROCK hverandre fram!» og inspirerte hele salen. Hun ga oss en dypere forståelse av betydningen det kan ha av og faktisk være tilstedeværende. Hun tilpasset seg vårt publikum og engasjerte salen igjennom deltakelse og korte praktiske oppgaver.
Torbjørn Roa, styreleder 4H Rogaland

Synneva Erland er en fantastisk inspirerende, fengende og dyktig foredragsholder som trollbandt oss fra første stund med sin jordnære og naturlige væremåte!. Hun er unik da hver setning hun snakker gir mening og nådde frem til oss. Hun er flink til å beskriver ulike situasjoner og erfaringer samtlige kan kjenne seg igjen i samtidig som hun holder den rød tråden gjennom hele foredraget. Tusen takk for et kjekt, inspirerende, rocka og litt annerledes fordrag Synneva.
Anita Strand, Bakehuset

For en boost, må oppleves! Fikk oppleve Synneva i et foredrag i regi av Valide- ITSA Growth programmet i Stavanger. Synneva er en meget inspirerende og motiverende foredragsholder med et tydelig, ekte og forståelig budskap.
Ellen G. Husebø, Tangofy AS

Man kan ikke forvente av en kursholder at vedkommende trollbinder en forsamling i fire timer, men Synneva Erland gjorde det da hun hadde kommunikasjonskurs for taletrengte lærere på folkehøgskolenes Rogalandsmøte. Temaet var «Eig rommet», og det var nettopp det hun gjorde. Det beste Rogalandsmøtet vi har vært på, sa flere av deltagerne.
Geir Ertzgaard, Rogalandsmøtet 2016

En humørspreder av en dame. Klarte å holde fokus til gruppa gjennom hele foredraget. Varierte med sang, humor og historier. Klar og tydelig formidlingsevner og en evne til å få i gang tankeprosessen til de som var til stede. En feelgood opplevelse!
Mona Ueland, daglig leder Varhaug Idrettslag

Jeg har hatt gleden av å høre Synneva Erland ved flere anledninger. Gjennom sitt engasjement, sin sjarmerende, positive måte å presentere budskapet på, formidler hun nyttige og enkle sannheter om tillit og ærlighet i kommunikasjon.
Hennes formidlingsevne begeistrer alle.
Trampeklapp fra forsamlingen etter foredraget sier vel sitt om begeistringen!
Toril Rød, ass.omsorgssjef, omsorg Sør Sandnes kommune

Ingenting som inspirerer meg mer enn å se mennesker som virkelig er lidenskapelige i det de gjør, følger drømmene sine, og evner å engasjere mennesker rundt seg. Igjen, takk for det du så nydelig delte og “sådde” inn i meg og alle de andre i dag! Du leverte krutt til hverdagen! Jeg er utfordret og inspirert.
Line Thorsen, omsorg Sør Sandnes kommune

Vi har hatt det helt fantastisk, og alle jeg har snakka med sier det samme.
Synneva var svært dyktig, selv om innholdet i forelesningen og workshopen var kjent for de aller fleste. Hun hadde en fin fremføring, var tydelig og hadde mye energi som kom ut til oss som hørte på, og som etter hvert heiv seg utpå med inntrykk og spørsmål. Når jeg sier at dette var kjent stoff, så betyr det også at Synneva fikk oss til å tenke. De aller fleste hadde tilbakemeldinger på at hun gjorde oss klar over flere ting, og hvordan vi kan bruke det i tiden fremover. Mitt mål er at de frøene hun sådde i Farsund, skal vi ta med oss og jobbe videre med i Rehab.
Øyvind Røkenes, leder for rehabiliteringsseksjonen, Stavanger kommune

Tusen takk til deg Synneva, som var vår trygge og Ikkje minst dyktige los, og tok oss gjennom dette mangfoldige «landskapet» som heter kommunikasjon. Du har gitt oss mange nyttige redskap som me skal bruke videre på vår arbeidsplass. Kommunikasjon er et spennede tema. Mennesker kommuniserer konstant, verbalt eller non verbalt. Som en klok mann Engang sa: for å være ikke kommuniserende må man faktisk være død. Gleder meg til å fortsette på spennende oppgaver. Dette var gøy.
Mette Bjørkhaug, Suldal Kommune

Takk for seansen du holdt for avdelingene Utbygging og Nettutvikling på Sirdal Høyfjellshotell torsdag 19. september!
Tilbakemeldingene fra deltakerne har vært udelt positive!
Engasjementet fikk du fort vekket hos alle og i gruppearbeidet ble det mange gode diskusjoner.
Og Tir n’a Noir var et flott punktum for seansen!
Børre Dybesland, avdelingsleder nettutvikling, Lyse Elnett

For meg personlig har dette vært det beste personalseminaret jeg har vært på – tid til å diskutere i grupper og ikke minst i plenum. Takk for et veldig bra kurs!
Kursdeltaker

Kursholder våget å gi av seg selv. Fin veksling mellom presentasjon og praktiske oppgaver. Du er en meget dyktig formidler, og god til å presentere stoffet fra ulike vinkler. Ga en del nye ting å tenke på.
Kursdeltaker

Kunder og samarbeidspartnere

Synneva Erland