Synneva Erland Kommunikasjon er grunnlegger av Norsk lederkonferanse sammen med June Kristin Lima Bru fra Norsk ledelse.
Synneva Erland Kommunikasjon leverer innhold til konferanser av både nasjonalt og internasjonalt format. 

NORDIC EDGE 2016

NORDIC EDGE er en konferanse for teknologi og smartby-satsing med mål om å bli en av verdens ledende konferanser i sitt felt. Synneva Erland Kommunikasjon stilte i 2016 som moderator til sesjonen Green Living, og fikk denne responsen fra programdirektør Kristin Hetland etterpå:

Thank you very much for doing a fantastic job with high quality and professionality! You were an important contribution to Nordic Edge.

ONS 2016

ONS er en av verdens største olje- og gass- konferanser med bortimot 90.000 besøkende de siste årene. I 2016 leverte Synneva Erland Kommunikasjon foredraget “Idea refinement and funding” til Techical session, med svært gode tilbakemeldinger. Erland var også moderator på samme sesjon, noe som gjorde oppgaven både utfordrende og ekstra spennende.  Slike oppdrag tar vi gjerne mer av!

HOLTSKOGKONFERANSEN

Den årlige Holstkogkonferansen har trukket fulle hus i hovedstaden flere år på rad. Hvert år med nytt tema, og i 2016 er overskriften Kultur og ukultur, om bedriftskultur.
Dette året er Synneva Erland en av foredragsholderne med foredraget “Hver gang vi møtes…om kommunikasjon, tillit og troen på mennesket.” Det er stas å være del av en så sterk line-up! Holtskogkonferansen.

MEDARBEIDERKONFERANSEN

Medarbeiderkonferansen har blitt avholdt i både Oslo og Trondheim med svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Det er Norsk Foredragsformidling som står bak konferansen, og Synneva Erland er en av fire foredragsholdere. Her er fokuset personalomsorg, trivsel, godt lederskap og god kommunikasjon. Konferansen planlegges også i Stavanger og Bergen, våren 2016. Medarbeiderkonferansen.

ICOLD NORWAY

ICOLD er en årlig internasjonal konferanse for fagfeltet damverk og dambygging. Over 90 land er medlemmer, og konferansen trekker mellom 1000 og 2000 deltakere hvert år. I 2015 var Stavanger vertskapsby for ICOLD. Her leverte Synneva Erland Kommunikasjon flere produkter som prosjektleder for Closing dinner: ansvar for programlegging og innhenting av artister, samt at Erland selv var konferansier, artist og artistansvarlig under selve gjennomføringen. Et stort oppdrag! Tusen takk for tilliten!

NORSK LEDERKONFERANSE

Synneva Erland Kommunikasjon er grunnlegger av Norsk lederkonferanse sammen med June Kristin Lima Bru i firmaet Norsk ledelse. Her står grunnleggerne for hele arrangementet fra A til Å. De henter inn foredragsholderer på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har skapt en banebrytende lederkonferanse med fokus på etikk, ledelse og kommunikasjon. Norsk lederkonferanse.

KONFERANSIER

Synneva Erland har vært konferansier utallige ganger både for små og store forsamlinger (helt opptil 6000 publikummere).
Hun byr på seg selv og har en egen evne til å få publikum revet med i begeistring og entusiasme.
Under Jærnåttå 2013 introduserte Synneva bl.a. Kim Larsen og Kaizers Orchestra.
På den internasjonale kongressen Icold Bali 2014, sang hun på Farewell Dinner for nærmere 1500 mennesker fra 90 ulike land.
Synneva gjør alltid meget grundig forarbeid, og i samarbeid med oppdragsgiver skreddersyr hun alt for at resultatet skal bli så bra som overhodet mulig. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, men om noe skulle dukke opp underveis, som tekniske problemer eller lignende, så er Synneva en mester i å improvisere utfra situasjonen, slik at alle føler seg vel og gjerne får seg en god latter på kjøpet!

PROGRAMLEGGING

Synneva har bred erfaring med å sette opp gjennomtenkte og velfungerende program til små og store arrangement. Fra sin utdannelse ved både musikkonservatoriet og innen teater, har hun fagkunnskapen som skal til for å få et program til å fungere optimalt. Oppbyggingen av et velfungerende program handle mye om dynamikk, dramaturgi og musikalitet, sier Synneva. Man må vite når publikum trenger noe å roe seg ned på, og hvordan man bygger opp til de store høydepunktene. I tillegg til stor kunnskap om programlegging, har Synneva også et meget stor nettverk blant både kulturpersonligheter, foredragsholdere og artister av ulike sjangere.

Noen av våre samarbeidspartnere!