Konferansier

Bestill en av Norges mest populære konferansierer til ditt arrangement!
Synneva er beskrevet som en av Norges mest populære konferansierer i magasinet Kapital.
Med en dynamisk og engasjerende tilnærming til vertskapsrollen, skaper Synneva minneverdige eventer. Hun har evnen til å lese publikum, opprettholde en strålende atmosfære og sikre en sømløs programflyt. Hun er en mester i å balansere energi, profesjonalitet og underholdning, og hennes tilstedeværelse på scenen skaper en varm og innbydende atmosfære for deltakerne.

I februar 2020 ble Synneva Erland listet som en av Norges mest populære konferansierer av bladet Kapital. Hun beskriver selv at å se sitt eget navn på samme liste som hennes store forbilder Anne Lindmo og Trond-Viggo Torgersen, er en «klyp-meg-i-armen-opplevelse».


Samtidig vet hun at hun leverer som konferansier:
I over 20 år har hun produsert innhold til store konferanser nasjonalt og internasjonalt. Hun har erfaring som konferansier, debattleder og Stage Manager, og får svært positive tilbakemeldinger både fra publikum og samarbeidspartnere.

OSLO BUSINESS FORUM

Stor stas var det å få bidra som konferansier på Networking Dinner under høstens store snakkis, da selveste President Obama var på besøk!

Synneva har vært en fantastisk medspiller og bidragsyter til våre to siste konferanser! Dette har hun vært både gjennom sine opptredener på scenen og bak kulissene i planleggingsfasen. Gjennom sin imøtekommende holdning har hun bidratt med både kreative innspill og kloke vurderinger i oppbyggingen til konferansene våre, i tillegg til å levere energiske og engasjerende prestasjoner som moderator på vår Tech Stage i april og for vår Networking Dinner i september. Jeg vil virkelig anbefale Synneva dersom du ønsker å ta dine prosjekter og arrangementer til neste nivå!

Andreas Storsveen Kustås

Prosjektleder i Oslo Business Forum

ONS

ONS er en av verdens største olje- og gass-konferanser, og Stavanger «står på hodet» annen hvert år, de dagene dette pågår, med nærmere 90.000 besøkende! Nok en gang bidro Synneva Erland fra en av scenene. Denne gang som konferansier på ONS Young for nærmere 1000 elever fra videregående skoler.

It was a great pleasure to welcome you to ONS Young in Stavanger. Your participation was highly appreciated. Through ONS Young, you have contributed to share insights from the global energy community and put emphasis on inspiring the coming generation that will lead the future of energy. Thank you!
We very much hope that you enjoyed ONS Young and wish to thank you again for your participation. It contributed significantly to making the event a great success. We look forward to continuing our dialogue on energy issues at future events, and to see you back at ONS in 2020.

Leif Johan Sevland

PRESIDENT AND CEO, ONS FOUNDATION

NORDIC EDGE

Synneva Erland har vært engasjert til oppdrag under Nordic Edge Expo i Stavanger Forum. Erland var engasjert som Expo Stage Manager med ansvar for alle foredrag som ble holdt på Expo scenen, som er en del av utstillingen til Nordic Edge Expo. Hun var i tillegg konferansier på samme scene begge dagene.

Oppgaven løste Erland forbilledlig, både i forhold til planleggingsarbeidet, oppfølging av foredragsholdere og tekniske detaljer, forberedelser og gjennomføring på scenen.
Synneva Erland er en god samarbeidspartner med initiativ, entusiasme og gjennomføringsevne. Hun er også en god ambassadør, oppdatert på sosiale medier og en dyktig formidler.
Vi setter stor pris på Synneva Erlands positive bidrag til Nordic Edge Expo 2017!

Herbjørn Tjeltveit

DAGLIG LEDER NORDIC EDGE

ICOLD NORWAY - ICOLD BALI

ICOLD er en årlig internasjonal konferanse for fagfeltet damverk og dambygging. Over 90 land er medlemmer, og konferansen trekker mellom 1000 og 2000 deltakere hvert år. Da Stavanger var vertskapsby for ICOLD leverte Synneva Erland flere tjenester som prosjektleder for Closing dinner: ansvar for programlegging og innhenting av artister, samt at Erland selv var konferansier, artist og artistansvarlig under selve gjennomføringen.

Jeg har samarbeidet med Synneva gjennom to samlinger for ansatte i Lyse Produksjon AS, der fokus har vært samhandling, bygging av god bedriftskultur og verdier. På den internasjonale arena har hun bidratt som konferansier på avslutningen av ICOLD Norway 2015, en stor internasjonal kongress med ca. 1000 deltakere i Stavanger. Hun deltok også under promoteringen av dette arrangementet i Indonesia. Som kunde møter Synneva deg alltid med stor energi og pågangsmot. Hun er godt forberedt, inspirerende, god til å få med seg alle og snakker et språk som er tilpasset målgruppen. En styrke at hun kan spille på mange strenger, og mer eller mindre spontant kan avslutte møtet med å synge «Tir n’a noir» eller en annen hit!
Synneva kan trygt anbefales.

Bjørn Honningsvåg

ADMINISTRERENDE DIREKTØR, LYSE PRODUKSJON AS OG PRESIDENT FOR ICOLD NORWAY 2015

ONS

ONS er en av verdens største olje- og gass- konferanser med bortimot 90.000 besøkende de siste årene. I 2016 leverte Synneva Erland foredraget «Idea refinement and funding» til Techical session, med svært gode tilbakemeldinger. Erland var også moderator på samme sesjon.

Synneva var moderator på Session 20: «Linking technology and markets» da vi under ONS 2016 for første gang arrangerte Technical Sessions, en oppgave hun bestod med glans! Hennes profesjonalitet, innlevelse og sceneutstråling under sesjonen – og hennes gode innspill i forkant – var sterkt medvirkende årsak til at arrangementet ble en suksess.

Bjørn Tore Bjørsvik

PROJECT MANAGER PROGRAMME, ONS FOUNDATION

NORDIC EDGE

NORDIC EDGE er en konferanse for teknologi og smartby-satsing med mål om å bli en av verdens ledende konferanser i sitt felt. Synneva Erland Kommunikasjon stilte i 2016 som moderator til sesjonen Green Living, og fikk denne responsen fra programdirektør Kristin Hetland etterpå:

Thank you very much for doing a fantastic job with high quality and professionality! You were an important contribution to Nordic Edge.

Kristin Hetland

PROGRAMDIREKTØR

NORSK LEDERKONFERANSE

Synneva Erland Kommunikasjon er grunnlegger av Norsk lederkonferanse sammen med June Kristin Lima Bru i firmaet Norsk ledelse. Her står grunnleggerne for hele arrangementet fra A til Å. De henter inn foredragsholderer på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har skapt en banebrytende lederkonferanse med fokus på etikk, ledelse og kommunikasjon.

Heier på folk som vil noe, som utfordrer, spesielt gründere – slik som Synneva Erland sin lederkonferanse, da stiller man!

Anita Krohn Traaseth

TIDLIGERE ADM.DIR. I HP NORGE.

TV-ERFARING

Jeg har til gode å oppleve Synneva Erland som foredragsholder, men har jobbet tett med damen på tv. I panelprogrammet «Arena» på TV Vest snakket vi løst og fast om små og store tema. Synneva Erland leverte hver gang! Hun var tilstede, forberedt og impulsiv. Vi ser ofte etter talent i ruta som kan kommentere og synse rundt tema på konkret vis. Synneva Erland evner å holde samtalen i gang med konkrete synspunkt, er ikke redd for å stikke seg frem og har hele tiden dette ettertrakta «glimtet i øyet». Jeg tror jammen meg hun dro av en sangstrofe også, på «direkten». Opptaksformen var «live to tape», som krever mye av den som er med i panelet. Synneva Erland innfridde på alle hold, og hadde fortsatt vært en del av «Arena», dersom programmet fortsatt var på lufta.

Veronica S. Fjeld

PROGRAMLEDER I TV VEST

KONFERANSIER

Synneva Erland har vært konferansier i over 20 år for både små og store forsamlinger.
Hun byr på seg selv og har en egen evne til å få publikum revet med i begeistring og entusiasme.
Synneva gjør alltid meget grundig forarbeid, og i samarbeid med oppdragsgiver skreddersyr hun alt for at resultatet skal bli så bra som overhodet mulig. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, men om noe skulle dukke opp underveis, som tekniske problemer eller lignende, så er Synneva en mester i å improvisere, slik at alle føler seg vel og gjerne får seg en god latter på kjøpet!

PROGRAMLEGGING

Synneva har bred erfaring med å sette opp gjennomtenkte og velfungerende program til små og store arrangement. Fra sin utdannelse ved både musikkonservatoriet og innen teater, har hun fagkunnskapen som skal til for å få et program til å fungere optimalt. Oppbyggingen av et velfungerende program handler mye om dynamikk, dramaturgi og musikalitet, sier Synneva. Man må vite når publikum trenger noe å roe seg ned på, og hvordan man bygger opp til de store høydepunktene. I tillegg til stor kunnskap om programlegging, har Synneva også stort nettverk blant både kulturpersonligheter, foredragsholdere og artister av ulike sjangere. Til daglig jobber Synneva som kommunikasjons- og salgssjef i Gateway Studios, Norges største TV- film- og musikkproduksjonsselskap, som også arrangerer publikumsarrangementer og konferanser i sine lokaler på Fornebu og i Drammen.

Kontakt

Kontakt Synneva Erland

Hvis du har spørsmål, ønsker å bestille et foredrag eller ønsker å diskutere en potensiell samarbeidsmulighet, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg.