#fredagspåfyll nr. 40

I forrige Fredagspåfyll anbefalte jeg en podcast med psykiater Finn Skårderud. Jeg har fått utrolig mange, fine tilbakemeldinger på det.
Takk skal dere ha!
I tillegg så delte jeg min bekymring over hva koronakrisen har gjort med oss rent mentalt. I dag har jeg lyst til å være litt mer optimistisk, for nå skjer det ting som er veldig positive.
Her i Oslo er man sakte, men sikkert i ferd med å åpne opp rundt omkring. Og i takt med det ser jeg at ansiktene rundt meg er i ferd med å åpne opp. Det gjør usigelig godt!
Tidligere i dag hadde jeg en veldig fin samtale med en ny kunde, hvor jeg skal bidra med å lage en ny kommunikasjonsstrategi. Vi ble sittende og reflektere litt rundt hva denne erfaringen, denne krisen, har gjort med oss, og hva lærdom vi kan ta med oss. At vi kanskje nå er ved et veiskille hvor vi kan tenke litt nytt?
Noen av oss har kanskje erkjent at det kan være sunt å stoppe littegrann opp og ta det litt roligere. Noen av oss har kanskje kjent at dette med samarbeid blir enda viktigere i fremtiden. Og noen har kanskje skjønt at de må tenke på teknologi på en annen måte.
Jeg håper at vi alle sammen kan være kloke i behandlingen av våre erfaringer. At vi kan bruke dette som et positivt veiskille, og se fremtiden lyst i møte.
Jeg vil gi deg en liten utfordring i dag.
Still deg selv spørsmålet:
Hvem vil du være, for deg selv og for andre?
Ha en riktig god helg!

Synneva Erland