#fredagspåfyll nr. 39

Er du også litt mer amper for tiden?
Jeg kjenner at nå begynner det å røyne på med denne her koronakrisen.
Det har gått greitt, vi er heldige som bor i Norge og alt det der. Men hva gjør det med oss, sånn rent emosjonelt det å ikke få lov å være i kontakt med hverandre sånn som vi er vant med? Jeg som er over gjennomsnittet opptatt av kommunikasjon, merker at det er i ferd med å skje noe som jeg er litt bekymret for. Jeg kjenner det på meg selv, mentalt. Jeg er mer emosjonell, jeg er kortere i lunta, og jeg er mer amper enn jeg pleier å være.
Vi trenger nærhet. Vi trenger kommunikasjon ansikt til ansikt, og ikke bare via en skjerm. Vi trenger fysisk kontakt.
Jeg vil anbefale deg å høre på en podcast som er fra NRK. Det er Vegard Larsen som lager fantastiske intervju i podcasten Drivkraft, og i går da jeg var ute i hagen og lukte litt i bedene, for å få ut litt frustrasjon, så hørte jeg på samtalen som Vegard Larsen hadde med psykiater og lege Finn Skårderud. Han setter ord på nettopp denne amperheten som jeg kjenner. Og han setter ord på hva han som psykiater tenker at dette gjør med oss mennesker. Veldig interessant å høre på den podcasten, så herved anbefalt!
Jeg håper at amperheten er kortvarig, og at vi alle sammen både kan klemme snart, og være sammen ansikt til ansikt med gode samtaler.
Jeg ønsker dere alle en veldig god helg!

Synneva Erland