#fredagspåfyll nr. 38

april 24

I dag har jeg lyst å gi deg et boktips!
Det er ikke faglitteratur, handler ikke om kommunikasjon, ledelse eller bedriftskultur. Eller, egentlig, når jeg tenker meg om, så handler det ganske mye om krisekommunikasjon, om enn av det mer humoristiske og litt mistrøstige slaget.

Ingrid Winter er en dame i slutten av 30-årene (eller i begynnelsen av 40-årene?) som sliter med så mangt! Hverdagsangsten hennes går det an å kjenne seg litt igjen i. Alt fra at hun ikke kan fordra å gå på FAU-møter til litt utfordrende kollegaer, huset som hun ikke får solgt, og manglende gnist i ekteskapet. Aller helst har Ingrid lyst å sitte på kontoret sitt og lese god litteratur.
Bøkene om Ingrid Winter av Janne Stigen Drangsholt er god litteratur!
Til tider så er det hysterisk morsomt, og da jeg var ferdig med den første boken så klarte jeg ikke vente med å begynne på nummer to. Det er tre bøker om Ingrid Winter. Jeg anbefaler deg å starte med «Ingrid Winters makeløse mismot.»

Og bare så det er sagt: Jeg er ikke betalt av hverken forfatter eller forlag for å reklamere for dem, jeg syns bare det er aldeles vidunderlige bøker!
God lesning!