Kommunikasjonssjef for hire!

Jeg har hatt stor glede og nytte av samtalene med Synneva. De har gitt inspirasjon til meg i mitt lederskap. Synneva er spesielt god når det gjelder bruken av kroppsspråk og stemmeleie i ledelse av ulike møter.
Eivind Galtvik, kommunalsjef Kultur og oppvekst, Eigersund kommune

Synneva har bidratt med både individuelle samtaler og foredrag for team, og har vist seg å være svært treffsikker med sitt budskap. Hun er engasjerende og faglig flink, og har bidratt til å bevisstgjøre store deler av vår organisasjon på hvordan vi kommuniserer med hverandre.
Live Njaa, DEA Norge AS

I forkant av den første presentasjonen på lenge, fikk jeg gjennom rådgivning- og coachingtimer sammen med Synneva, jobbet gjennom usikkerheten min. Det ga meg muligheten til å finne konkrete, enkle forankringspunkter i meg selv, som for meg ble veldig nyttig for en god flyt i presentasjonen. Teknikkene har forøvrig også hjulpet meg i andre arenaer, som å styre møter, hvordan møte andre mennesker og ikke minst bevisstgjørelse i kroppsholdning og ordbruk.
Synneva har hjulpet meg i å bli tryggere og sikrere i meg selv!
Både profesjonelt og privat.
Hun var en fantastisk sperrepartner på tematikk og innhold i presentasjonen.
Takk Synneva!
Charlotte Bjørnøy Erland, Treasurer & Controller, Wintershall Dea

I mange år har Synneva Erland vært innleid som kommunikasjonsrådgiver for selskaper som ønsker et løft på lederkommunikasjon og bedriftskultur. Sammen med kunden lager hun en oversikt over behov og hvordan de best mulig kan dra nytte av Synnevas ekspertise. Noen velger en til en-rådgivning, av ledere og ansatte. Noen velger å ha mest fokus på workshops og gruppearbeid. Men de fleste velger et opplegg som kombinerer både en til en-rådgivning og gruppearbeid.

Målet med samarbeidet er å gi ledelsen og de ansatte en økt bevissthet på hvordan kommunikasjon fungerer, hvordan vi påvirker hverandre, og ikke minst øke bevisstheten på egen kommunikasjon. Alt dette påvirker kulturen og ytringsklimaet på arbeidsplassen.
Noen selskaper leier også Synneva inn som ekspert på presentasjonsteknikk. Da får de som trenger det, trening i å stå på en scene, holde innlegg og i hvordan de skal bygge opp en god presentasjon.

Flere selskaper har leid Synneva inn i store fusjonsprosesser, for å sikre at alle blir hørt og tatt i vare under endringene. Men også for å implementere en god kultur fra to eller flere selskaper som skal smeltes sammen. Dette er ofte krevende prosesser, og tilbakemeldinger har blant annet vært at det er veldig nyttig å ha en nøytral ekspert utenfra, som kan se alle fra en litt annen vinkel. Gode bevisstgjøringsprosesser og solid fagkunnskap er også elementer som har blitt trukket frem i beskrivelser av Synneva som kommunikasjonsrådgiver.

Noen nylige samarbeid:
2019: fast rådgiver for Eigersund kommune.
I 2018-2019: kommunikasjonsrådgiver for alle tilsatte hos olje og gass-leverandøren DEA Norge AS. I forkant og underveis i fusjonen med Wintershall, som nå har blitt Wintershall Dea, Europas største olje- og gass leverandør.

Kunder og samarbeidspartnere

Synneva Erland