OSLO BUSINESS FORUM september 2018

Stor stas var det å få bidra som konferansier på Networking Dinner under høstens store snakkis, da selveste President Obama var på besøk!

Synneva har vært en fantastisk medspiller og bidragsyter til våre to siste konferanser! Dette har hun vært både gjennom sine opptredener på scenen og bak kulissene i planleggingsfasen. Gjennom sin imøtekommende holdning har hun bidratt med både kreative innspill og kloke vurderinger i oppbyggingen til konferansene våre, i tillegg til å levere energiske og engasjerende prestasjoner som moderator på vår Tech Stage i april og for vår Networking Dinner i september. Jeg vil virkelig anbefale Synneva dersom du ønsker å ta dine prosjekter og arrangementer til neste nivå!

Andreas Storsveen Kustås, Prosjektleder i Oslo Business Forum