ICOLD NORWAY
ICOLD BALI

ICOLD er en årlig internasjonal konferanse for fagfeltet damverk og dambygging. Over 90 land er medlemmer, og konferansen trekker mellom 1000 og 2000 deltakere hvert år. I 2015 var Stavanger vertskapsby for ICOLD. Her leverte Synneva Erland Kommunikasjon flere produkter som prosjektleder for Closing dinner: ansvar for programlegging og innhenting av artister, samt at Erland selv var konferansier, artist og artistansvarlig under selve gjennomføringen. Et stort oppdrag! Tusen takk for tilliten!

Jeg har samarbeidet med Synneva gjennom to samlinger for ansatte i Lyse Produksjon AS, der fokus har vært samhandling, bygging av god bedriftskultur og verdier. På den internasjonale arena har hun bidratt som konferansier på avslutningen av ICOLD Norway 2015, en stor internasjonal kongress med ca. 1000 deltakere i Stavanger. Hun deltok også under promoteringen av dette arrangementet i Indonesia. Som kunde møter Synneva deg alltid med stor energi og pågangsmot. Hun er godt forberedt, inspirerende, god til å få med seg alle og snakker et språk som er tilpasset målgruppen. En styrke at hun kan spille på mange strenger, og mer eller mindre spontant kan avslutte møtet med å synge «Tir n’a noir» eller en annen hit!
Synneva kan trygt anbefales.

Bjørn Honningsvåg, administrerende direktør, Lyse Produksjon AS og President for ICOLD Norway 2015