#fredagspåfyll nr. 31

I Fredagspåfyll denne uken vil jeg anbefale hovedstadens beste kontorfellesskap, UMA workspace! Her er stemningen helt unik, takket være Laila Dumont, Sophie Storch og Daniel Soltvedt, de tre som driver det hele. I tillegg er det så utrolig mange, bra folk som har kontor her! Her knyttes nettverk, gjøres business og skapes et flott fellesskap. Kom innom en dag og få en gratis prøvedag! PS! Jeg er ikke sponset, bare en veldig fornøyd kunde!
https://umaworkspace.com/workspaces/norway/oslo/oslo-city/

Og her er teksten til filmen:
Nå er det altså afterwork på UMA, og her står Community Manager Laila!
– Jeg føler meg alltid så velkommen når jeg er på UMA.
– Veldig bra! Ja, det er sånn det skal føles når man kommer på UMA. Her har vi afterwork hver måned.
– Fantastisk!
– Og så har vi god service. Vi ivaretar kundene. Her skal det være både profesjonelt og hyggelig. Folk møtes på tvers. Og dette her er en kjempefin anledning. I tillegg til tirsdagsfrokost.
– Strålende! Jeg elsker UMA; jeg!
– Så bra! (herlig Laila-latter)
– Se! Dette er jo ikke til å….motstå! UMA er helt fantastisk!
Virkelig.