#fredagspåfyll nr. 30

I dag skal jeg fremsnakke en dame som sitter her foran meg som har startet en ny bedrift. Ingrid Roth, kan du fortelle hva slags bedrift du har starte?
– Det kan jeg! Jeg har startet et selskap som heter Vivon AS.
Vi hjelper folk som står overfor et samlivsbrudd.
Når du opplever et samlivsbrudd, så begynner du å stille deg selv en masse spørsmål. Hvem skal jeg kontakte? Hvilke papirer skal jeg fylle ut? Hvor begynner jeg? Hvem kan hjelpe meg? Hva må jeg gjøre? Hvordan vil fremtiden min se ut?
– Dette lyder kjent.
– Ja, det er kjent! Dessverre er det kjent for veldig mange.
Og når du opplever et samlivsbrudd, så er du ofte veldig stresset i hodet. Det er en periode, en fase i livet hvor kanskje ikke alltid fornuften slår inn. Vi gjør kanskje dyre og dumme valg.
Det hjelper vi med: at det blir enklere, rimeligere, fornuftig. Og du skal få en god fremtid med det beste grunnlaget som du kan få. Du skal gjøre gode valg. Du skal ha en god fremtid. Du skal få optimalisert de mulighetene som eksisterer.
– Strålende! Masse lykke til!
– Takk!