#fredagspåfyll nr. 28

Hvor målbevisst er du?
Har du noen litt sånn hårete mål som du sikter frem imot, der langt fremme? Eller kanskje ikke så langt frem? Jeg har veldig tro på å sette seg noen tydelige mål, gjerne litt hårete! Og sikte inn mot de målene, og ta de stegene som skal til for å nå dem. Og da må du av og til være ganske tålmodig!
Da jeg startet bedriften min for ti år siden, så hadde jeg det hårete målet at jeg skulle bli en av Norges beste foredragsholdere og konferansierer. Og jeg har jobbet jevnt og trutt, tålmodig og strategisk mot det målet.
Og i går kom den siste utgaven av bladet Kapital ut. Der er det en lang artikkel om Norges beste foredragsholdere og konferansierer. Det er to lister der, og på den ene listen er faktisk jeg listet opp! Sammen med mine store forbilder, både Anne Lindmo og Trond-Viggo Torgersen, så står altså mitt navn som en av de mest populære konferansierene i Norge.
Det er selvsagt umåtelig stas for meg!
Og så sier det noe om at hvis du bare jobber jevnt og trutt og tålmodig mot målene dine, så kan du faktisk nå dem!
Lykke til med dine mål!