#fredagspåfyll nr. 22

Helt nytt år! 2020.
Mine #fredagspåfyll i starten av året skal bestå av anbefalinger.
Anbefalinger av forskjellige slag, enten det handler om indre kommunikasjon eller kommunikasjon med andre, folk å følge, bøker å lese eller musikk å høre på. I dag har jeg lyst å anbefale deg en meditasjonsapp. Den heter Calm, og i går, første nyttårsdag, fikk jeg en veldig fin øvelse på appen som handler om å se seg selv i fugleperspektiv. Da jeg gjorde det, fikk jeg beskjed om å tenke litt gjennom hvem jeg selv er, hva jeg har hatt som utfordringer i året som gikk, hva jeg vil gjøre med de utfordringene, og hva jeg har lyst å forsterke i året som kommer.
Jeg anbefaler deg altså appen Calm. Mange gode øvelser! Det er fint å møte seg selv litt og kjenne etter hvem en vil være, både for seg selv og for andre.
Godt nyttår!