Speaker at ONS 2016!

Endelig kan jeg slippe nyheten som jeg har visst om ganske lenge, men ikke hatt lov til å dele før nå. Jeg skal holde foredrag på ONS 2016!
Verdens største oljemesse har i år tema TRANSITION, og jeg skal snakke på den helt nye arenaen Technical Sessions. Det har vært rift om å få bli med på dette, så jeg føler meg utrolig beæret over å ha blitt spurt av kommitéleder Bjørn Tore Bjørsvik om å stille.
“Great interest in speaking at Technical Sessions.”

Tema for sesjonen er “Fra idé til produkt/marked,” og mitt innlegg skal ta utgangspunkt i en case fra mitt arbeid som etablererveileder hos Jæren Produktutvikling. Jeg kommer bl.a. til å snakke om kreativitet, innovasjon, idéutvikling og entreprenørskap.
Det er lov å glise over en slik nyhet, vel?!

Her fra et oppdrag for AS Norske Shell.
Foredrag AS Norske Shell