Er DU den fødte gründer?

Min gründerhverdag er utrolig variert og spennende! I tillegg til alle foredragene jeg holder, så bruker jeg nå 50% av tiden min til Jæren Produktutvikling på Bryne. Her gir jeg blant annet veiledning til engasjerte folk som drømmer om å starte sin egen bedrift. Det er så fantastisk gøy! Å møte mennesker med genuine idéer og stort pågangsmot, og å få hjelpe til på veien mot realisering. Vi diskuterer ulike forretningsmodeller, snakker om kommunikasjonsstrategier, markedsføring, finansiering og om hva som trengs for å nå målene. Ekstra gøy er det når jeg får tilbakemelding om at veiledningen min har vært motiverende, og at drømmen nå er satt ut i livet. Da løfter jeg tommelen i været og heier så mye jeg bare kan!
I går laget min gode kollega Ingrid Roth og jeg en flyer med noen gründertips og en liste over hva som kjennetegner en god gründer.
Kjenner du deg igjen i noen av disse? Da er kanskje DU den fødte gründer?

Bor du på Jæren, er det bare å ta kontakt!
GründertipsCopyright ©Jæren Produktutvikling