Letter på sløret!

Blanke ark
Nytt år og nye muligheter!
Å starte med blanke ark når kalenderen bikker et nytt årstall er en god følelse. Ny giv. Ny energi og nye utfordringer. Hvert år lager jeg en årsplan for Synneva Erland Kommunikasjon. Der setter jeg opp noen mål for det kommende året. Noen drømmer og visjoner. Fint er det å se ved slutten av et år at flere av drømmene har blitt til virkelighet. 2015 ble et fantastisk år i så måte! Omsetningen er stadig stigende, og flere, store samarbeidsavtaler ble undertegnet. Se gjerne også ny fane her: “Referanser.”

Hva ser jeg så i “spåkula” for 2016?
Jeg ser i hvertfall at Jæren Produktutvikling er en viktig aktør i mitt gründerliv. Fornya tillit med ny kontrakt og veldig kjekke arbeidsoppgaver!
I tillegg ser jeg noen utrolig spennende oppgaver for Dataplan Gruppen AS, som jeg inngikk avtale med i desember 2015. Dette er et drømmeprosjekt for en kommunikasjonsrådgiver!
I mars blir det ny runde med Medarbeiderkonferansen. I vår drar vi til Stavanger og Bergen, så det er bare å melde seg på: Medarbeiderkonferansen 2016
Norsk foredragsformidling er fremdeles en god samarbeidspartner, og jeg ser fram til nye oppdrag for dem rundt om i hele landet.
Lyse AS og Nav har gitt meg fornya tillit, og i tillegg er jeg invitert til å være foredragsholder på den spennende Holtskog-konferansen, Gamle Logen i Oslo i april.

Nå letter jeg på sløret
I 2016 har jeg også planer om å bruke mine kunsteneriske evner i enda større grad. Kreativiteten min får stadig boltre seg i både foredrag og på andre arena, men nå er det på tide å utfordre den litt mer. Mange har vært nysgjerrige på det “nye, spennende og foreløpig hemmelige” prosjektet jeg i høst signaliserte. Nå letter jeg for første gang på sløret: jeg er i gang med et bokprosjekt!
Vi er foreløpig i startgropa, men idèen er bra og samarbeidspartneren er blant de beste, så dette har jeg veldig stor tro på! Vi tenker som Vinje: “Dit ein ser, dit kjem ein”.

Troen på mennesket
Jeg gleder meg til hver ny gründerdag og er utrolig takknemlig for alle spennende diskusjoner, inspirerende mennesker jeg møter, og for de flotte tilbakemeldingene jeg får. Det er ikke en selvfølge. Ingenting i livet er en selvfølge. Men jeg har fortsatt troen på mennesket, og på at vi kan nå de mål og drømmer som vi setter oss. Derfor ønsker jeg alle lykke til med nye mål og alt godt for 2016!

Følg meg gjerne på twitter:

Screenshot_2016-01-14-11-26-49