Utfordrende tider krever god kommunikasjon!

I utfordrende tider er fokus på god kommunikasjon uhyre viktig. Selskaper som tar dette på alvor vil stå sterkere når nedgangen inntreffer. De som bevisst jobber for en åpen bedriftskultur og flat struktur, vil gjerne takle tøffe tider bedre enn de som ikke har en kultur for å kommunisere åpent og direkte. Å bygge selskapet eller organisasjonen på verdier som tillit og ærlighet, kan bidra til å styrke fellesskapet, trivselen og dermed også produktiviteten. Vi vet at trivsel viser igjen på bunnlinja.
Det er økonomisk smart å satse på trivsel!

Denne høsten har Synneva Erland Kommunikasjon fått snakke mye om disse tingene i mange ulike arena. Oppdragene har stått i kø, og kundene har vært utrolig engasjerte!

Vi har fått flere nye samarbeidspartnere og utvidet noen av våre allerede etablerte kunderelasjoner.
Bildet under er fra et nylig oppdrag for tillitsvalgte, ledergruppen og administrasjonen i AS Norske Shell på deres Bedriftskonferanse 2015. De fikk høre foredraget “Se, lytt, løft hverandre fram! -om lagbygging og verdier.” Mange kloke og engasjerte innspill kom opp på bordet, og ga grunnlag for videre refleksjoner og arbeid mot en ny framtid.

Spennende er det også å ha inngått et langsiktig samarbeid med Stavangerfirmaet Scan One. Første oppdrag for dem blir med Rehabiliteringsseksjonen for rusavhengige i Stavanger kommune som kunde.

I høst gikk også Medarbeiderkonferansen 2015 av stabelen i Trondheim, arrangert av Personalomsorg AS. Et arrangement som har vært en såpass stor suksess, at de ønsker å videreføre denne til neste år, med oss 4 foredragsholdere som medeiere!
Da står Bergen og Stavanger for tur. Den første Medarbeiderkonferansen ble avholdt i Oslo tidligere i vår. Dette er en konferanse som kan være aktuell for svært mange, så følg med i sosiale medier og her: Medarbeiderkonferansen

Til slutt må vi fortelle at samarbeidet med Jæren Produktutvikling stadig blir tettere og mer spennende! Synneva Erland Kommunikasjon skal fra nå av ikke lenger bare være kursleverandør til etablererkurset Mind Your Own Business, vi skal også bidra på arrangørsiden. Sammen med Ingrid Roth fra Jæren Produktutvikling skal vi gjøre vårt beste for at gründere med utenlandsk bakgrunn skal få gode vekstvilkår, dyktige mentorer og nok kunnskap til å løfte idéene sine opp og fram.

Viktig verdiskaping i disse tider!

Trenger ditt selskap eller din organisasjon et løft i form av foredrag eller kurs?
Ikke nøl med å ta kontakt!
Tlf: 98 66 70 84

Foredrag for AS Norske Shell, Synneva Erland Kommunikasjon