Spennende oppdrag framover!

Høsten er godt i gang, og Synneva Erland Kommunikasjon kan se fram til mange spennende oppdrag dette semesteret. At både det internasjonale oljeselskapet E.ON og vår egen kraftgigant Lyse velger våre produkt enda en gang, er veldig hyggelig. Like stor pris setter vi på at Jæren Produktutvikling gir oss fornyet tillit som leverandør til det spennende etablererprogrammet Mind Your Own Business senere i høst. I tillegg er Stavanger Universitetssykehus ny kunde, det samme er Lotteri- og stiftelsesetilsynet. Det blir utrolig kjekt!
Flere bibliotek har booket kurs om formidling, og for sjuende år på rad skal 2. klassinger i Time kommune få oppleve eventyret om den vesle gutten Fritz i Brynes egen skulpturpark, i en produksjon for Den kulturelle skolesekken.
Dette er bare noen av alle oppdragene som til nå er booket, høsten er ennå ung!

Dessuten har en ny, og meget spennende idè begynt å ta form, men det er foreløpig en pirrende hemmelighet.

Synneva Erland Kommunikasjon, spennende høst