Tillit og ærlighet i kommunikasjon


Dette foredraget er av de mest populære fra Synneva Erland Kommunikasjon. Blant annet har helsesektoren i Sandnes kommune bestilt dette flere ganger, både for ledergupper og for de ansatte. I oktober fikk alle ansatte i Omsorg Sør være med på en seanse med både foredrag og en workshop, der deltakeren fikk bryne seg på svært aktuelle dilemma rundt tillit og ærlighet.
Tilbakemeldingene var overveldende:

“Ingenting som inspirerer meg mer enn å se mennesker som virkelig er lidenskapelige i det de gjør, følger drømmene sine, og evner å engasjere mennesker rundt seg. Igjen, takk for det du så nydelig delte og “sådde” inn i meg og alle de andre i dag! Du leverte krutt til hverdagen! Jeg er utfordret og inspirert, og har en side full med notater. Takk for det du gjør!”
Line Thorsen
Referanse, Synneva Erland Kommunikasjon